Проєкти рішень №проєкти «Проєкти рішення 21 чергової сесії 8 скликання»

  • 78
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 21 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 07.03.2023
Автор: Проєкти рішення 21 чергової сесії 8 скликання
Номер документу: проєкти
Назва документу: Проєкти рішення 21 чергової сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2023 рік..doc (0.04 МБ)
  2. Додаток 1 до Проєкту рішення про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2023 рік (0.04 МБ)
  3. Додаток 2 до Проєкту рішення про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2023 рік (0.04 МБ)
  4. Додаток 3 до Проєкту рішення про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2023 рік (0.06 МБ)
  5. Додаток 4 до Проєкту рішення про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2023 рік (0.06 МБ)
  6. Про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Великоомелянської сільської територіальної громади на 2023 рік (0.02 МБ)
  7. Про затвердження Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення для прикордонних підрозділів 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців, які дислокуються в межах ділянки відповідальності Великоомелянської сільської територіальної громади. (0.03 МБ)
  8. Проєкт рішення Про затвердження Положення про публічно-шкільні бібліотеки Великоомелянської сільської ради у 2023 році (0.02 МБ)
  9. Положення про публічно-шкільні бібліотеки Великоомелянської сільської ради у 2023 році (0.03 МБ)
  10. Про затвердження Положення про порядок визначення та відшкодування збитків, завданих Великоомелянській сільській раді власниками землі та землекористувачами. (0.05 МБ)
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Лецкалюку Андрію В’ячеславовичу у разі зміни її цільового призначення. (0.05 МБ)
  12. Про затвердження технічної документаціїі з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Зброжеку Дмитру Сергійовичу. (0.05 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Короляк Марії Степанівні. (0.05 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Семенюку Василю Івановичу. (0.05 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянкам Корчун Галині В’ячеславівні та Ліннік Любові Вячеславівні. (0.05 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з метою передачі у приватну власність на території Великоомелянської сільської ради гр.Ваврук Наталії Віталіївні. (0.02 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Кондратюку Леоніду Кириловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з метою передачі у приватну власність. (0.02 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Кондратюку Леоніду Кириловичу. (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з метою передачі у приватну власність гр.Пеленьо Любові Михайлівні. (0.02 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Дем’яненко Любові Петрівні. (0.04 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на території Великоомелянської сільської ради. (0,0009га; Рівнеобленерго). (0.02 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на території Великоомелянської сільської ради. (0,0005га; Рівнеобленерго). (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр.Герасимчук Тетяни Андріївни. (0,2787га). (0.03 МБ)
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр.Герасимчук Тетяни Андріївни. (0,6109га). (0.03 МБ)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення гр.Гречичу Михайлу Матвійовичу. (0.03 МБ)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр.Пасічника Віктора Володимировича. (0.03 МБ)
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр.Сидор Оксани Анатоліївни. (0.03 МБ)
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення гр.Ковтуновичу Василю Васильовичу. (0.03 МБ)
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури ТзОВ «ГРІН ХІЛЗ». (0.03 МБ)
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури ТзОВ «Затишні Мрії». (0.03 МБ)
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення Товариству з обмеженою відповідальністю «Волинь-Агро Захід». (1,4019га). (0.03 МБ)
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення Товариству з обмеженою відповідальністю «Волинь-Агро Захід». (1,4019га). (0.03 МБ)
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення Товариству з обмеженою відповідальністю «Волинь-Агро Захід». (1,7138га). (0.03 МБ)
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення Товариству з обмеженою відповідальністю «Волинь-Агро Захід». (1,7138га). (0.03 МБ)
  35. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж гр.Левчуку Сергію Анатолійовичу. (0.02 МБ)
  36. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку та проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Великоомелянської сільської ради гр.Ляховчук Наталії Миколаївні. (0.03 МБ)
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу гр.Шумейку Петру Васильовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Великоомелянської сільської ради та Звіту про експертну грошову оцінку. (0.03 МБ)
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу Товариству з обмеженою відповідальністю «Мантрейд» для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Великоомелянської сільської ради та Звіту про експертну грошову оцінку. (0.03 МБ)
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років громадянину Сльозі Олександру Валерійовичу для ведення фермерського господарства на території Великоомелянської сільської ради. (0.03 МБ)
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянкам Левицькій Вікторії Ігорівні та Демидюк Ірині Валентинівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Великоомелянської сільської ради. (0.03 МБ)
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Великоомелянської сільської ради. (0,3674га). (0.02 МБ)
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності на території Великоомелянської сільської ради. (0,6462га). (0.02 МБ)
  43. Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними дорогами на території Великоомелянської сільської ради (землі КСП «Нове життя»). (0.03 МБ)
  44. Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними дорогами на території Великоомелянської сільської ради (землі КСП «Омеляна»). (0.02 МБ)
  45. Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними дорогами на території Великоомелянської сільської ради (землі КСП «Вересневе»). (0.02 МБ)
  46. Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними дорогами на території Великоомелянської сільської ради (землі КСП «Волинь»). (0.02 МБ)
  47. Про внесення змін у рішення від 23.12.2022 року №948 «Про включення до Переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для товарного сільськогосподарського виробництва в оренду на території Великоомелянської сільської ради». (0.02 МБ)
  48. Про внесення змін у рішення Великоомелянської сільської ради №949 від 23.12.2022 року «Про включення до Переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для товарного сільськогосподарського виробництва в оренду на території Великоомелянської сільської ради». (0.02 МБ)
  49. Про внесення змін у рішення Великоомелянської сільської ради №950 від 23.12.2022 року «Про включення до Переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для товарного сільськогосподарського виробництва в оренду на території Великоомелянської сільської ради». (0.02 МБ)
  50. Про внесення змін до містобудівної документації. (Ковалець В.М.). (0.03 МБ)
  51. Про внесення змін до містобудівної документації. (Станіславів В.Д.). (0.03 МБ)
  52. Про припинення права оренди земельної ділянки (гаражний кооператив «Авіатор»). (0.02 МБ)
  53. Про укладення договору оренди землі (гаражний кооператив «Авіатор»). (0.03 МБ)
  54. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель села Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської області. (0.03 МБ)
  55. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель села Грушвиця Друга Рівненського району Рівненської області. (0.03 МБ)
  56. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативно- грошової оцінки земель села Дібрівка Рівненського району Рівненської області. (0.03 МБ)
  57. 3.6.47. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативно- грошової оцінки земель села Мартинівка Рівненського району Рівненської області. (0.03 МБ)
  58. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель села Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області. (0.02 МБ)
  59. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:04:028:0036 на території Великоомелянської сільської ради. (Білоус). (0.02 МБ)
  60. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:04:028:0976 на території Великоомелянської сільської ради. (Герасимюк). (0.02 МБ)
  61. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:01:001:0210 на території Великоомелянської сільської ради. (Дідух). (0.02 МБ)
  62. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:05:025:0450 на території Великоомелянської сільської ради. (0,2687га; Котяш). (0.02 МБ)
  63. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:05:025:0247 на території Великоомелянської сільської ради (0,2609га; Котяш). (0.02 МБ)
  64. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:05:025:0238 на території Великоомелянської сільської ради. (1,7348га; Котяш). (0.02 МБ)
  65. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:05:025:0262 на території Великоомелянської сільської ради. (0,8га; Кулєшов). (0.02 МБ)
  66. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:04:028:0709 на території Великоомелянської сільської ради. (1,0688га; Мельник). (0.02 МБ)
  67. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:04:028:0804 на території Великоомелянської сільської ради. (0,7006га; Мельник). (0.02 МБ)
  68. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:01:015:0279 на території Великоомелянської сільської ради. ( 0,9830га; Молчанець). (0.02 МБ)
  69. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:02:016:0280 на території Великоомелянської сільської ради. (0,6970га; Молчанець). (0.02 МБ)
  70. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:04:031:0402 на території Великоомелянської сільської ради. (10,3608га; Нишпоренко, Рябчун). (0.02 МБ)
  71. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:04:028:0818 на території Великоомелянської сільської ради. (1,1300га; Сойко). (0.02 МБ)
  72. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:04:028:0990 на території Великоомелянської сільської ради. (0,5000га; Шляхова). (0.02 МБ)
  73. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:05:025:0261 на території Великоомелянської сільської ради. (0,8га; Ямковий). (0.02 МБ)
  74. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:05:025:0548 на території Великоомелянської сільської ради. (3,1916га; Ярмус). (0.02 МБ)
  75. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:04:028:0992 на території Великоомелянської сільської ради. (0,5774га; Ярош Є.). (0.02 МБ)
  76. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:04:028:0991 на території Великоомелянської сільської ради. (0,5000га; Ярош Л.). (0.02 МБ)
  77. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 5624682000:01:012:0050 на території Великоомелянської сільської ради. (0,2954га). (0.02 МБ)
  78. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення. (Боровець). (0.02 МБ)
  79. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення. (Королюк). (0.02 МБ)
  80. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення. (Хайло). (0.03 МБ)
  81. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в оренду строком на 5 (п’ять) років в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області громадянкам Литвинюк Оксані Миколаївні та Кукушкіній Парасковії Степанівні. (0.02 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в оренду строком на 7 (сім) років на землях Великоомелянської сільської ради громадянам Міщишиній Тетяні Борисівні та Сапальчуку Олександру Валентиновичу. (0.02 МБ)
  83. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в оренду строком на 10 (десять) років на землях Великоомелянської сільської ради гр.Сойку Василю Григоровичу. (0.02 МБ)
  84. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення гр.Ковальцю Володимиру Миколайовичу у власність шляхом викупу вільних від забудови земельних ділянок в селі Велика Омеляна. (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу на території Великоомелянської сільської ради гр.Мацигіну Ростиславу Юрійовичу. (0.03 МБ)
  86. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) з метою передачі у власність гр.Антощуку Миколі Анатолійовичу. (0.03 МБ)
  87. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) з метою передачі у власність гр.Борчуку Олександру Віталійовичу. (0.03 МБ)
  88. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) з метою передачі у власність гр.Луценко Олександрі Никонівні. (0.03 МБ)
  89. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) з метою передачі у власність гр.Палій Альоні Анатоліївні. (0.03 МБ)
  90. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) з метою передачі у власність громадянці Словацької республіки Пустин Маргариті Юріївні. (0.03 МБ)
  91. Про надання згоди на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на території Великоомелянської сільської ради. (11,08га; Минюк). (0.04 МБ)
  92. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності об’єктів іншої власності. (Пасічник В.В.). (0.04 МБ)