Рішення №Рішення «Рішення п'ятої сесії Великоомелянської сільської ради восьмого скликання»

  • 266
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 5 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 25.03.2021
Номер документу: Рішення
Назва документу: Рішення п'ятої сесії Великоомелянської сільської ради восьмого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Прпограми розвитку освіти, культури Великоомелянської сільської ради на 2021-2023 роки. (9.92 МБ)
  2. Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Великоомелянської територіальної громади на 2021-2023 роки (10.08 МБ)
  3. Про затвердження Програми організації та проведення оплачуваних громадських робіт на 2021-2023 роки (2.77 МБ)
  4. Про затвердження програми з запобігання поширенню, діагностики та лікування коронавірусу COVID-19 на території Великоомелянської сільської ради (2.52 МБ)
  5. Про затвердження Програми боротьби з борщівником Сосновського на території Великоомелянської територіальної громади на 2021-2023 (2.75 МБ)
  6. Про затвердження комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Великоомелянської територіальної громади (4.41 МБ)
  7. Про затвердження ставок плати за землю на 2021 рік (Грушвицький старостинський округ)) (2.4 МБ)
  8. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність сільської ради нерухомого майна (будівлі клубу) (1.1 МБ)
  9. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Грушвицького ліцею. (1.12 МБ)
  10. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Великоомелянського ліцею. (1.66 МБ)
  11. Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громадина 2021 рік. (7.06 МБ)
  12. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад та схвалення проєкту договору про співробітництво (3.2 МБ)
  13. Про надання дозволу на обєднання земельних ділянок комунальної власності гр.Сльозі М.В. (1.23 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФГ Переможець для ведення фермерського господарства (1.56 МБ)
  15. Про затвердження тех.докум. із землеустрою щодо встановлення меж зем.діл. в натурі з метою передачі у власність гр.Федик О.В. (1.51 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення зем.діл.у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. гр.Ушкевичу Ю.Б. (1.62 МБ)
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відвед.зем.діл у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд гр.Ліннику А.В (1.6 МБ)
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відвед.зем діл. у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Слободенюку А.Ю (1.64 МБ)
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Костєєвій С.М. (1.57 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Дубровик Л.Ю. (1.57 МБ)
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Олеан Т.Ю. (1.56 МБ)
  22. Про Затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господаорства гр.Гузічу Ф.М. (1.59 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Кушу С.М. у разі зміни її цільового призначення (1.64 МБ)
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Шклярук О.В. (1.5 МБ)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва гр.Стасюку М.М. (1.49 МБ)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва гр.Годованюк І.В. (1.47 МБ)
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Бахур Г.В. у разі зміни її цільового призначення. (1.65 МБ)
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Миронець Г.Т. у разі зміни її цільового призначення (1.64 МБ)
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Ц.елешене Р.І (1.53 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення тех.док. із землеустрою щодо встановлення меж земелбної ділянки частки (паю) в натурі гр.Марчуку В.Р. (1.7 МБ)
  31. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Хаймець М.Б. вільної від забудови земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (1.65 МБ)
  32. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на території Великоомелянської сільської ради гр.Кудрі О.М. (1.62 МБ)
  33. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Бруяці О.В. (1.62 МБ)
  34. Про надання дозволу на розроблення проєкту відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр.Коханевич М.І. (1.67 МБ)
  35. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щордо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Яковчук Н.М. (1.54 МБ)
  36. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Забужко О.М. (1.62 МБ)
  37. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність гр.Бондарцю В.Є. (1.62 МБ)
  38. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр.Герасимчук І.М. (1.66 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробку проєкту відведення земельної ділянки для особистого селянського господарства гр.Герасимчуку В.Б. (1.63 МБ)
  40. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр.Мошинському С.А. (1.67 МБ)
  41. Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (1.35 МБ)
  42. Про прийняття земельних ділянок державної власності в комунальну власність (1.45 МБ)
  43. Про перенесення розгляду заяви щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку гр.Олексієвець Н.В. (1.29 МБ)
  44. Про відмову в розгляді заяви про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Фізику О.В. (1.24 МБ)
  45. Про розгляд заяви громадянина про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (1.23 МБ)
  46. Про внесення змін у рішення Великоомелянської сільської ради від 14.07.2017 № 485 (1.3 МБ)
  47. про розгляд заяви громадянина про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для особистого селянського господарства (1.16 МБ)
  48. Про включення земельних ділянок до Переліку для продажу. (1.94 МБ)
  49. Про включення земельних ділянок до Переліку для продажу. (1.93 МБ)
  50. Про включення земельних ділянок до Переліку для продажу. (1.92 МБ)
  51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо віждведення гр.Кардашу П.М. земельної ділянки для особичтого селянського господарства (1.61 МБ)
  52. Про перенесення розгляду заяви гр.Решовської А.О. (1.26 МБ)
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарствагр.Парфенюк І.А. (1.57 МБ)
  54. Про надання дозволу на розр.проєкту землеустр. щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр.Фадеєвій К.В. (1.62 МБ)
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.Паньківу Р.В. (1.72 МБ)
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення зем.діл для ведення ос.сел.госп гр.Ільчук С.І. (1.56 МБ)
  57. Про прийняття земельної ділянки державної власності в комунальну власність. (1.48 МБ)
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівельт та споруд підприємств переробної та іншої промисловості гр.Корецькому Ю.О (1.73 МБ)