Регуляторні акти №- «Проєкти регуляторних актів»

  • 198
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 7 сесія
Тип документу: Регуляторні акти
Дата: 10.06.2021
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти регуляторних актів
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення Про затвердження ставок єдиного податку та затвердження Положення про єдиний податок на території Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  2. Аналіз проєкту рішення Про затвердження ставок єдиного податку та затвердження Положення про єдиний податок на території Великоомелянської сільської ради (0.01 МБ)
  3. Проєкт рішення Про встановлення податку на майно в частині плати за землю на території Великоомелянської сільської ради (0.05 МБ)
  4. Аналіз проєкту рішення Про встановлення податку на майно в частині плати за землю на території Великоомелянської сільської ради (0.01 МБ)
  5. Проєкт рішення Про затвердження Положення та ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на території Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  6. Аналіз проєкту рішення Про затвердження Положення та ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на території Великоомелянської сільської ради (0.02 МБ)
  7. Проєкт рішення Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Великоомелянської сільської ради на 2022 рік (0.25 МБ)
  8. Аналіз проєкту рішення Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Великоомелянської сільської ради на 2022 рік (0.02 МБ)
  9. Проєкт рішення Про затвердження Положення та ставки із сплати транспортного податку на території Великоомелянської сільської ради (0.07 МБ)
  10. Аналіз проєкту рішення Про затвердження Положення та ставки із сплати транспортного податку на території Великоомелянської сільської ради (0.02 МБ)
  11. Проєкт рішення Про затвердження Положення та ставок туристичного збору на території Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  12. Аналіз проєкту рішення Про затвердження Положення та ставок туристичного збору на території Великоомелянської сільської ради (0.02 МБ)