Проєкти рішень №Проєкти «Проєкти рішень 8 сесія 8 скликання»

  • 200
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 8 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 06.09.2021
Номер документу: Проєкти
Назва документу: Проєкти рішень 8 сесія 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг та територіальному підрозділі (Грушвицький старостинський округ) Великоомелянської сільської ради (0.05 МБ)
  2. Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг та територіального підрозділу (Грушвицького старостинського округу) Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  3. Про утворення Центру надання адміністративних послуг Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області та затвердження Положення про нього (0.04 МБ)
  4. Про затвердження Графіку роботи Центру надання адміністративних послуг та територіального підрозділу (Грушвицький старостинський округ) Великоомелянської сільської ради (0.02 МБ)
  5. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Грушвицького ЗДО (дитячий садок) «Колосок» Великоомелянської сільської ради (0.06 МБ)
  6. Про затвердження Положення про проведення конкурсного відбору та порядок призначення на посади керівників закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності Великоомелянської сільської ради (0.13 МБ)
  7. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва в селі Велика Омеляна гр.Збирун Світлані Анатоліївні (0.02 МБ)
  8. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Великоомелянської сільської ради гр.Яковчуку Роману Володимировичу (0.02 МБ)
  9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Нікітчук Олені Михайлівні (0.02 МБ)
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Сальку Євгенію Петровичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Бондарцю Василю Євгеновичу (0.02 МБ)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Бруяки Оксани Василівни (0.02 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) гр. Вознюк Ольги Яківни, гр. Вознюк Олександри Яківни та гр. Козачок Галини Яківни в натурі (на місцевості) для передачі у власність (0.02 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок гр.Євтушенку Дмитру Сергійовичу у разі зміни їх цільового призначення (0.02 МБ)
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Забужко Оксані Миколаївні (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Кардашу Петру Михайловичу (0.02 МБ)
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Ковальцю Володимиру Миколайовичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Кондратюк Анастасії Валеріївні у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Кривчуку Роману Анатолійовичу (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Кудрі Андрію Григоровичу (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Кудрі Оксани Миколаївни (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Майсі Павлу Веніаміновичу (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Микулич Юлії Вікто (0.02 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Осійчуку Олександру Вікторовичу для передачі в оренду строком на 7 (сім) років для іншого сільськогосподарськог (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Сальку Євгенію Петровичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Сальку Євгенію Петровичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Сальку Євгенію Петровичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Яремі Вячеславу Богдановичу (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Бондару Івану Юрійовичу (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Вітрук Жанні Леонідівні (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Джаман Тамілі Вікторівні (0.02 МБ)
  32. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Дубрівному Василю Орестовичу (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Захарчуку Сергію Адамовичу (0.02 МБ)
  34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Калашник Юлії Миколаївні (0.02 МБ)
  35. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Кореві Андрію Борисовичу (0.02 МБ)
  36. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів гр.Курильчик Валентині Семенівні (0.02 МБ)
  37. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Макарчуку Володимиру Володимировичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  38. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Мельничук Анні Ігорівні (0.02 МБ)
  39. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Пелешок Миколі Михайловичу (0.02 МБ)
  40. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Піліпаці Оксані Ярославівні (0.02 МБ)
  41. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Прокопчук Тамарі Валентинівні (0.02 МБ)
  42. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність громадянину Редьку Андрію Олександровичу, вільної від забудови земельної ділянки в селі Велика Омеляна (0.02 МБ)
  43. Про прийняття із спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність Великоомелянської сільської ради нерухомості та майна (0.05 МБ)
  44. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Савчуку Юрію Володимировичу, вільної від забудови земельної ділянки в селі Велика Омеляна (0.02 МБ)
  45. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Соколюку Олександру Васильовичу (0.02 МБ)
  46. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Музиці Дарії Олександрівні (0.02 МБ)
  47. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Баші Захару Олеговичу (0.02 МБ)
  48. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Троневич Тетяні Миколаївні (0.02 МБ)
  49. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Хомич Тетяні Яківні (0.02 МБ)
  50. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Саковцю Сергію Петровичу (0.02 МБ)
  51. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Сойку Василю Григоровичу (0.02 МБ)
  52. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Редьку Віктору Олександровичу (0.02 МБ)
  53. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Редько Валентині Іванівні (0.02 МБ)
  54. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність громадянину Редьку Андрію Олександровичу, вільної від забудови земельної ділянки в селі Велика Омеляна (0.02 МБ)
  55. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Шумило Галині Василівні (0.02 МБ)
  56. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Савчук Валентині Миколаївні (0.02 МБ)
  57. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Савчуку Валерію Степановичу (0.02 МБ)
  58. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) гр.Яковчук Марії Степанівні в натурі (на місцевості) на території Великоомелянської сільської ради для передачі у (0.02 МБ)
  59. Про припинення дії рішення Великоомелянської сільської ради від 14 липня 2021 року за №382 «Про затвердеження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж» (0.02 МБ)
  60. Про внесення змін у рішення №261 від 21.05.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Приймачку Юрію Дмитровичу вільної від забудови земельної ділянки на вул.Чеська в селі Велика (0.02 МБ)
  61. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу гр.Шумейку Петру Васильовичу на території Великоомелянської сільської ради (0.02 МБ)
  62. Про затвердження протоколу узгоджувальної комісії по встановленню меж земельної ділянки (0.02 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді громадянина Шиманського Ігоря Васильовича для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Великоомелянської сільської (0.02 МБ)
  64. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в оренду строком н (0.02 МБ)
  65. Про затвердження Стратегії розвитку Великоомелянської громади на період до 2027 року (0.02 МБ)
  66. Додаток 1. Стратегія розвитку Великоомелянської громади до 2027 року на затвердження (10.47 МБ)
  67. Додаток 2. Звіт СЕО Стратегії розвитку Великоомелянської громади на період до 2027 року (0.79 МБ)
  68. Про прийняття із спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність Великоомелянської сільської ради нерухомості та майна (0.05 МБ)
  69. Про визначення балансоутримувачем об’єктів комунальної власності територіальної громади сіл Великоомелянської сільської ради (0.05 МБ)
  70. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Великоомелянської сільської ради (0.04 МБ)
  71. Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.05 МБ)
  72. Додаток 1 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  73. Додаток 2 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  74. Додаток 3 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  75. Додаток 4 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  76. Додаток 5 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  77. Додаток 6 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  78. Додаток 7 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  79. Додаток 8 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  80. Додаток 9 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  81. Додаток 11 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  82. Додаток 12 до проєкту Про розгляд Прогнозу бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки (0.02 МБ)
  83. Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  84. Додаток 1 до проєкту Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.07 МБ)
  85. Додаток 2 до проєкту Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  86. Додаток 3 до проєкту Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  87. Додаток 4 до проєкту Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  88. Додаток 5 до проєкту Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  89. Додаток 6 до проєкту Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.05 МБ)
  90. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Гавулі Миколі Олексійовичу (0.02 МБ)
  91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки в с.Грушвиця Перша та передачу її у власність гр.Давидюку Валерію Миколайовичу (0.02 МБ)
  92. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Дем’яненко Анні Вікторівні земельної ділянки в селі Дібрівка Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  93. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Атанесяну Мартіросу Рубеновичу земельної ділянки в селі Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  94. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Петрукову Івану Івановичу (0.02 МБ)
  95. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки в с.Грушвиця Перша та передачу її у власність гр.Степанюк Любові Василівні (0.02 МБ)
  96. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Дем’яненко Ірині Вікторівні земельної ділянки в селі Дібрівка Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  97. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) для передачі у власність гр.Кузьміч Світлані Миколаївні (0.02 МБ)
  98. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Степанюку Тарасу Вікторовичу (0.02 МБ)
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) для ведення особистого селянського господарства гр.Замлинному Тарасу Ростиславовичу (0.02 МБ)
  100. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Палійчук Жанні Василівні земельної ділянки в селі Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  101. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) для передачі у спільну часткову власність гр.Концемал В.О. та гр.Самсонюку В.О. (0.03 МБ)
  102. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Шарафану Олександру Олександровичу у разі зміни її цільового призначення (0.03 МБ)
  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (паю) для ведення особистого селянського господарства гр.Татюк Наталії Євгеніївні (0.02 МБ)
  104. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Степанюку Борису Васильовичу земельної ділянки в селі Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  105. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Чернюк Оксані Андріївні земельної ділянки в селі Мартинівка Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  106. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Лозанюку Юрію Ростиславовичу (0.02 МБ)
  107. Про надання дозволу ПрАТ «Рівнеобленерго» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енерг (0.04 МБ)
  108. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельних ділянок в с.Дібрівка та передачу їх у власність гр.Лебединському Івану Хомичу (0.02 МБ)