Проєкти рішень №Проєкт «Додаткові проєкти на 8 сесію 8 скликання»

  • 134
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 8 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 20.09.2021
Номер документу: Проєкт
Назва документу: Додаткові проєкти на 8 сесію 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Великоомелянської сільської ради на 2021-2026 роки (0.02 МБ)
  2. ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ ВЕЛИКООМЕЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НА 2021-2026 РОКИ (0.04 МБ)
  3. Про організацію харчування в закладах освіти Великоомелянської сільської ради на 2021-2022 навчальний рік (0.02 МБ)
  4. Про включення до Переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні), та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарс (0.04 МБ)
  5. Про включення до Переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні), та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарс (0.04 МБ)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Мельниковичу Анатолію Івановичу (0.02 МБ)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Фартачук Мирославі Олександрівні (0.02 МБ)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Єзерській Марії Володимирівні (0.02 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (не витребуваного паю) в натурі (на місцевості) та передачі її в оренду ТОВ «Агро-Класік» для ведення товарного сільськогосподарського виро (0.03 МБ)
  10. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Релігійній громаді Свято-Покровської парафії Рівненської Єпархії Української Православної Церкви с.Грушвиця Перша Рівненського району (0.02 МБ)
  11. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на землях Великоомелянської сільської ради громадянину Чернюку Олександру Леонідовичу (0.04 МБ)
  12. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність громадянину Гапону Віктору Володимировичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в селі Мартинівка Рівненського району Рівн (0.04 МБ)
  13. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність громадянину Гапону Володимиру Володимировичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в селі Мартинівка Рівненського району Р (0.04 МБ)
  14. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність громадянину Хижому Василю Петровичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в селі Мартинівка Рівненського району Рівненської о (0.04 МБ)
  15. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність громадянину Стасюку Тарасу Романовичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Великоомелянської сільської ради (0.04 МБ)
  16. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Стасюк Олександрі Романівні (0.03 МБ)
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Сівицькій Галині Данилівні (0.02 МБ)
  18. Про затвердеження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «ЦАХЕС» для ведення підсобного сільського господарства на території Великоомелянської сільської ради (0.02 МБ)
  19. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.02 МБ)
  21. Про внесення змін у рішення №476 від 14.07.2021 року «Про включення до Переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної діля (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Сівицькій Галині Данилівні (0.02 МБ)
  23. Про затвердеження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «ЦАХЕС» для ведення підсобного сільського господарства на території Великоомелянської сільської ради (0.02 МБ)
  24. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж (0.02 МБ)
  25. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.02 МБ)
  26. Про внесення змін у рішення №476 від 14.07.2021 року «Про включення до Переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної діля (0.02 МБ)