Проєкти рішень №проєкти «Проєкти рішень 9 сесія 8 скликання»

  • 170
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 9 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 16.11.2021
Номер документу: проєкти
Назва документу: Проєкти рішень 9 сесія 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про організацію харчування в закладах дошкільної освіти Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області з 01 січня 2022 року (0.05 МБ)
  2. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Великоомелянської сільської ради (0.08 МБ)
  3. Про створення Відділу «Центр надання адміністративних послуг» Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  4. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Великоомелянської сільської ради та її виконавчих органів (0.03 МБ)
  5. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Грушвицького закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Колосок» загального типу Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.05 МБ)
  6. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Вересневого закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Росинка» загального типу Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.05 МБ)
  7. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Великоомелянського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Колобок» загального типу Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.05 МБ)
  8. Додаток до Проєкту рішенняПро внесення змін до структури та штатної чисельності Грушвицького закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Колосок» загального типу Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.04 МБ)
  9. Додаток до Проєкту рішенняПро внесення змін до структури та штатної чисельності Вересневого закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Росинка» загального типу Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.04 МБ)
  10. Додаток до Проєкту рішення Про внесення змін до структури та штатної чисельності Великоомелянського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Колобок» загального типу Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.04 МБ)
  11. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Грушвицького ліцею Великоомелянської сільської ради (0.05 МБ)
  12. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Великоомелянського ліцею Великоомелянської сільської ради (0.05 МБ)
  13. Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  14. Додаток 1 проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.07 МБ)
  15. Додаток 2 проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  16. Додаток 3 проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  17. Додаток 4 проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  18. Додаток 5 проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.04 МБ)
  19. Додаток 6 проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Великоомелянської сільської територіальної громади на 2021 рік 17538000000 (0.05 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Грабар Таїсії Арсентівні (0.04 МБ)
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Долінському Ігорю Степановичу (0.04 МБ)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Корнійчук Світлані Петрівні (0.04 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Левченко Ірині Василівні (0.04 МБ)
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Лозанюк Нелі Петрівні (0.04 МБ)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Мазуру Григорію Дмитровичу (0.04 МБ)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у безоплатно власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Нижник Анні Віталіївні (0.04 МБ)
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Мельничук Валентині Михайлівні (0.04 МБ)
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Дубрівному Василю Орестовичу (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Петруку Андрію Сер (0.02 МБ)
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Гайдук Галині Федорівні (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Пилипей Надії Василівні (0.02 МБ)
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Дмитерчуку Ігорю Івановичу (0.02 МБ)
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Марчуку Миколі Михайловичу (0.02 МБ)
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Король Зої Семенівні (0.02 МБ)
  35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Яковчуку Михайлу Микитовичу (0.02 МБ)
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Міхасику Артуру Георгійовичу (0.02 МБ)
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Михасику Георгію Сергійовичу (0.02 МБ)
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Ванечкіній Людмилі Геннадіївні (0.02 МБ)
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Яковчуку Анатолію (0.02 МБ)
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Степанюку Борису Васильовичу (0.04 МБ)
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Фещуку Віктору Мих (0.02 МБ)
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Андріюку Миколі Ва (0.02 МБ)
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Курильчик Валентині Семенівні (0.02 МБ)
  44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Скороходу Василю Васильовичу (0.02 МБ)
  45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Скороход Тетяні Едуардівні (0.02 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Концемал Валентині Олександрівні та гр.Самсонюку Юрію Оле (0.04 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з метою пе (0.02 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Кулішу Володимиру Семенов (0.04 МБ)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Петрук Лідії Володимирівн (0.02 МБ)
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність гр.Свердлик Надії Никонівні (0.02 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність гр.Сівіцькому Миколі Олексійовичу (0.02 МБ)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність гр.Бур’яну Олександру Володи (0.02 МБ)
  53. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.Шершуну Миколі Олександровичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої пр (0.02 МБ)
  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.Чернюку Олександру Леонідовичу (0.03 МБ)
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Стасюк Ориславі Іванівні у разі зміни її цільового призначення (0.04 МБ)
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Приймачку Юрію Дмитровичу та гр.Корницькому Володимиру Віталійовичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Коцюк Лілії Миколаївні у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Маткову Олександру Павловичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  59. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Макарчуку Володимиру Володимировичу у разі зміни її цільового призначення (0.03 МБ)
  60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Забужко Оксані Миколаївні у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  61. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж (0.02 МБ)
  62. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж (0.02 МБ)
  63. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж (0.02 МБ)
  64. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж (0.02 МБ)
  65. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування на території Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 7 (сім) років гр.Стасюку Роману Павловичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машиноб (0.04 МБ)
  67. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду громадянину Стасюку Роману Павловичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств (0.04 МБ)
  68. Про затвердження детального плану території (0.02 МБ)
  69. Про затвердження детального плану території (0.02 МБ)
  70. Про включення до Переліку земельних ділянок, право власності яких пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні), та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації (0.02 МБ)
  71. Про включення до Переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні), та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарс (0.04 МБ)
  72. Про внесення змін в рішення сесії сільської ради 14.07.2021 року № 410 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Вел (0.05 МБ)
  73. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, на якій розміщене паспортизоване сміттєзвалище (0.04 МБ)
  74. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (0.03 МБ)
  75. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (0.03 МБ)
  76. Про передачу в оренду ТОВ «Ойл Груп Плюс» земельної ділянки для обслуговування АЗС по вул.Середній Гай,5Б в с.Грушвиця Друга Рівненського району Рівненської області (0.04 МБ)
  77. Про припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі (0.03 МБ)
  78. Про припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі (0.03 МБ)
  79. Про припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі з ПП «Айслаг» (0.04 МБ)
  80. Про припинення права користування гр.Антонюк Галини Андріївни земельною ділянкою за її добровільною відмовою та віднесення земельної ділянки до земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Великоомелянської сільської ради (1.1 МБ)
  81. Про припинення права користування гр.Ушакова Володимира Хомича земельною ділянкою за його добровільною відмовою та віднесення земельної ділянки до земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Великоомелянської сільської ра (1.04 МБ)
  82. Про припинення права користування гр.Шумило Валентини Володимирівни земельними ділянкам за її добровільною відмовою та віднесення земельних ділянок до земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Великоомелянської сільсько (1.1 МБ)
  83. Про укладення договору оренди землі (0.03 МБ)
  84. Про укладення договору оренди землі (0.03 МБ)
  85. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення (0.04 МБ)
  86. Про надання згоди на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на території Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  87. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності об’єктів права іншої власності (0.03 МБ)
  88. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності об’єктів права іншої власності (0.02 МБ)
  89. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності об’єктів права іншої власності (0.02 МБ)
  90. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу ТОВ «Бау-Інвест» на території Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  91. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу ТОВ «Бау-Інвест» на території Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  92. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу гр.Шумейко Петру Васильовичу на території Великоомелянської сільської ради (0.03 МБ)
  93. Про надання дозволу ПрАТ «Рівнеобленерго» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енерг (0.04 МБ)
  94. ПрПро надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування релігійній громаді Свято-Покровської парафії Рівненської Єпархії Української Православної Церкви с.Грушвиця Перша о надання дозволу (0.04 МБ)
  95. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в оренду строком (0.02 МБ)
  96. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Денисюку Ігорю Микитовичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на землях Великоомелянської сільської ради (0.04 МБ)
  97. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Мельничуку Віталію Володимировичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на землях Великоомелянської сільської ради Рівненс (0.03 МБ)
  98. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Оржеховському Тарасу Ярославовичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської (0.04 МБ)
  99. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Токарчук Оксані Йосипівні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на землях Великоомелянської сільської ради Рівненського рай (0.04 МБ)
  100. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Ушаковій Олені Василівні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на землях Великоомелянської сільської ради Рівненського район (0.04 МБ)
  101. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Шумило Валентині Володимирівні (0.04 МБ)
  102. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Шумило Ользі Сергіївні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами с.Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської об (0.04 МБ)
  103. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Шумило Сергію Євстафійовичу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської облас (0.04 МБ)
  104. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Шумило Тетяні Сергіївні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської області (0.04 МБ)
  105. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Лозько Любові Михайлівні вільної від забудови земельної ділянки в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської областіро надання дозволу на ро (0.02 МБ)
  106. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Косік Марії Іванівні (0.02 МБ)
  107. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у безоплатно власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів гр.Нічепоруку Володимиру Панфіловичу (0.02 МБ)
  108. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Гомон Ользі Олександрівні (0.02 МБ)
  109. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Ковальчук Тетяні Миколаївні (0.02 МБ)
  110. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Пилипчук Тамарі Гнатівні (0.02 МБ)
  111. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Бірук Валентині Георгіївні (0.02 МБ)
  112. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Фіяло Сергію Васильовичу (0.02 МБ)
  113. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Піліпаці Оксані Ярославівні (0.02 МБ)
  114. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Савчуку Валерію Степановичу (0.02 МБ)
  115. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Курач Оксані Іванівні (0.02 МБ)
  116. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Гамаш Ірині Валеріївні (0.02 МБ)
  117. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Головачук Тамарі Іванівни (0.02 МБ)
  118. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Федоровій Людмилі Опанасівні (0.02 МБ)
  119. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Івановій Світлані Юріївні (0.02 МБ)
  120. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Рудяк Володимиру Петровичу (0.02 МБ)
  121. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Мосійчук Ганні Іванівні (0.02 МБ)
  122. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Олійнику Олександру Дмитровичу (0.02 МБ)
  123. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Терещук Надії Миколаївні (0.02 МБ)
  124. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Гаврильчику Івану Володимировичу (0.02 МБ)
  125. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Кондратюку Михайлу Сергійовичу (0.02 МБ)
  126. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Баланович Ніні Павлівні (0.02 МБ)
  127. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Баланович Людмилі Станіславівні (0.02 МБ)
  128. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Балановичу Вадиму Вікторовичу (0.02 МБ)
  129. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Чернявській Наталії Володимирівні (0.02 МБ)
  130. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр.Максимовій Лідії І (0.04 МБ)
  131. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Антонюк Галині Андріївні (0.05 МБ)
  132. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва на території Великоомелянської сільської ради гр.Дзюбі Ганні Семенівні (0.02 МБ)
  133. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Великоомелянської сільської ради гр.Харчуку Сергію Георгійовичу (0.02 МБ)
  134. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Артклеберу Миколі Івановичу (0.02 МБ)
  135. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Редько Андрію Олександровичу (0.02 МБ)
  136. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Атанесян Ірині Олександрівні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на землях Великоомелянської сільської ради (0.04 МБ)
  137. Про надання дозволу ПрАТ «Рівнеобленерго» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енерг (0.02 МБ)