Проєкти рішень №проєкти «Додаткові проєкти рішень 9 сесія 8 скликання»

  • 142
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 9 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 29.11.2021
Номер документу: проєкти
Назва документу: Додаткові проєкти рішень 9 сесія 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до Положення про службу у справах дітей Великоомелянської сільської ради (0.04 МБ)
  2. Про затвердження протоколу узгоджувальної комісії по встановленню меж земельної ділянки (0.02 МБ)
  3. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва безоплатно у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Боровцю Сергію Федоровичу (0.02 МБ)
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Чугаю Богдану Миколайовичу у разі зміни її цільового призначення (0.03 МБ)
  5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Андрієнко Артему Олексійовичу у разі зміни її цільового призначення (0.05 МБ)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Заглинському Антону Анатолійовичу у разі зміни її цільового призначення (0.03 МБ)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Заглинському Антону Анатолійовичу у разі зміни її цільового призначення (0.03 МБ)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Заглинському Антону Анатолійовичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)