Містобудівна документація №- «ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації»

  • 223
Скликання: -
Сесія / комісія: восьме скликання
Тип документу: Містобудівна документація
Дата: 30.12.2021
Номер документу: -
Назва документу: ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації
Прикріплені файли:
  1. ПЛАН ІСНУЮЧОГО ВИКОРИСТАННЯ ТЕРИТОРІЇ , СУМІЩЕНИЙ ЗІ СХЕМОЮ ІСНУЮЧИХ ПЛАНУВАЛЬНИХ ОБМЕЖЕНЬ (0.11 МБ)
  2. СХЕМА ІНЖЕНЕРНОЇ ПІДГОТОВКИ ТЕРИТОРІЇ ТА ВЕРТИКАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ (0.14 МБ)
  3. ПРОЕКТНИЙ ПЛАН (ОСНОВНЕ КРЕСЛЕННЯ), СУМІЩЕНИЙ З СХЕМОЮ ПРОЕКТНИХ ПЛАНУВАЛЬНИХ ОБМЕЖЕНЬ (0.18 МБ)
  4. СХЕМА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ, СПОРУД ТА ВИКОРИСТАННЯ ПІДЗЕМНОГО ПРОСТОРУ (0.14 МБ)
  5. СХЕМА ОРГАНІЗАЦІЇ РУХУ ТРАНСПОРТУ ТА ПІШОХОДІВ (0.16 МБ)
  6. Пояснювальна записка (0.55 МБ)

Із метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, відповідно до статті 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25 травня 2011 року Великоомелянська сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації: «Детальний план території для будівництва гаражів за межами населених пунктів на території Великоомелянської сільської ради Рівненського району»

Кадастрова ділянка: 5624682000:04:027:0117

Мета розроблення: визначення планувальної структури і функціонального призначення земельної ділянки, площею 1,5 га, зміна цільового призначення земельної ділянки; визначення містобудівних умов та обмежень.

Підстава для розроблення: розпорядження голови Рівненської районної державної адміністрації від 22 липня 2021 року № 379.

Замовник: Рівненська районна державна адміністрація.

Розробник: ФОП М.Б.Суряхін

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану розпочато з дня їх оприлюднення - 24 грудня 2021 року в приміщенні Великоомелянської сільської ради: понеділок – п’ятниця з 9.00 до 18.00 год. та на сайті «Великоомелянської громади» та триватиме до 24 січня 2022 року.

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – спеціаліст-землевпорядник сільської ради Гайдусь Аліна Анатоліївна.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються з 24 грудня 2021 року по 24 січня 2022 року за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79, адмін. приміщення сільської ради.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Громадські слухання містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 25 січня 2022 року о 15:00 год. за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79 Рівненського району Рівненської області в приміщенні Великоомелянської сільської ради (актова зала):

У відповідності до ст. 19 Земельного кодексу України земельна ділянка відноситься до земель для ведення особистого селянського господарства, належить громадянам на праві приватної власності.В даний час територія земельної ділянки вільна від забудови. Площа зони обмеженого використання земель в охоронних зонах мереж вздовж кабелів зв’язку становить 0,1248 га, вздовж ЛЕП напругою 110 кВ 0,4225 га. Детальний план території розробляється з метою розміщення на території проектування гаражів для вантажного транспорту (до 70 шт.), а також допоміжних будівель та інженерних мереж та споруд, необхідних для обслуговування об’єкту

За проєктною документацією детального плану, цільове та функціональне призначення ділянки передбачається – Землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення:12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.