Проєкти рішень №- «Проєкти рішень на 16 сесію 8 скликання»

  • 102
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 16 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 02.09.2022
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень на 16 сесію 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Великоомелянської сільської ради пожежного автомобіля STAR 200P (0.05 МБ)
  2. Проєкт рішення Про внесення змін до Рішення Великоомелянської сільської ради від 17.02.2022 №736 «Про затвердження Програми економічного та соціального розвитку Великоомелянської сільської територіальної громади на 2022 рік» (0.05 МБ)
  3. Проєкт рішення Про затвердження детального плану території (0.02 МБ)
  4. Проєкт рішення Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.04 МБ)
  5. Проєкт рішення Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії на території В (0.03 МБ)
  6. Проєкт рішення Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Прончук Вікторії Степанівні у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  7. Проєкт рішення Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення (0.02 МБ)
  8. Проєкт рішення Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення (0.02 МБ)
  9. Проєкт рішення Про внесення змін до містобудівної документації (0.02 МБ)
  10. Проєкт рішення Про внесення змін до містобудівної документації (0.02 МБ)
  11. Проєкт рішення Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації землі та укладення договору оренди землі із ТОВ «Західна агровиробнича компанія» (0.03 МБ)
  12. Проєкт рішення Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель (невитребуваних, неуспадкованих земельних часток (паїв)) та укладення договору оренди землі із ТОВ «Західна агровиробнича компанія» (0.03 МБ)
  13. Проєкт рішення Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років громадянину Либусю Валерію Миколайовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підпр (0.04 МБ)
  14. Проєкт рішення Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років громадянину Опанащуку Юрію Івановичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприє (0.04 МБ)
  15. Проєкт рішення Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянину Хайло Володимиру Васильовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд під (0.04 МБ)
  16. Проєкт рішення Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення (0.02 МБ)