Інше №- «ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі М'ясо яловичини ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (код номенклатурної позиції ДК 021:2015: 15111100-0-Яловичина )»
Скликання: | - |
Сесія / комісія: | - |
Тип документу: | Інше |
Дата: | 02.01.2025 |
Номер документу: | - |
Назва документу: | ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі М'ясо яловичини ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (код номенклатурної позиції ДК 021:2015: 15111100-0-Яловичина ) |
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВЕЛИКООМЕЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ, код ЄДРПОУ 44039194, Україна, 35360, Рівненська область, Рівненський район, село Велика Омеляна, вулиця Шевченка, будинок 79, категорія: пункт 3 частини 1 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): М'ясо яловичини ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (код номенклатурної позиції ДК 021:2015: 15111100-0-Яловичина )
Вид процедури закупівлі: запит (ціни) пропозицій
Розмір бюджетного призначення: 72 800,00 грн з урахуванням очікуваної вартості предмета закупівлі та в межах затверджених кошторисних призначень на 2025 рік
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 72 800,00 грн. Очікувана вартість закупівлі визначена методом обчислення вартості планового обсягу кг: ринкова ціна м’яса курятини * спожитий обсяг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 року №305 “Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку”. Ринкова ціна була оцінена згідно моніторингу цін відповідних закупівель та аналізу цін предмету закупівлі на ринку, а також за допомогою публічного модуля аналітики закупівель БіProZorro (https://bi.prozorro.org/sense/app/ec65fa69-14a5-4337-b907-23682ef09702/sheet/6a7ce1a3-738f-493b-bb07-daca9128794b/state/analysis).
Обґрунтування технічних, якісних характеристик
М'ясо яловичини за своїми характеристиками має відповідати діючому державному стандарту у ДСТУ 4589:2006 “Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням”.
Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару — замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки саме цієї якості м'ясо яловичини за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника.