Проєкти рішень №Проєкт «Проєкти рішень 6 сесія 8 скликання»

  • 236
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 6 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 07.05.2021
Номер документу: Проєкт
Назва документу: Проєкти рішень 6 сесія 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про створення Служби у справах дітей Великоомелянської сільської ради (0.04 МБ)
  2. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області нерухомості та майна із спільної власності територіальних громад Рівненського району (0.04 МБ)
  3. Про затвердження Правил утримання домашніх тварин на території населених пунктів Великоомелянської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.04 МБ)
  4. Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території населених пунктів Великоомелянської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.03 МБ)
  5. Про включення до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на аукціоні та надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сільськогосподарських потреб в оренду на території села Мартинівка Рівненсь (0.02 МБ)
  6. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 15.05.2015року № 452 щодо виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр.Ковальчук В (0.02 МБ)
  7. Про затвердження нормативної грошової оцінки земель сільського населеного пункту Вересневе Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  8. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності об’єктів права іншої власності (0.02 МБ)
  9. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж гр.Гладковського Миколи Миколайовича (0.02 МБ)
  10. Про затвердження Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення та надання дозволу на її продаж гр.Гладковського Миколи Миколайовича (0.02 МБ)
  11. Про припинення дії рішення Великоомелянської сільської ради від 25 березня 2021 року за №217 «Про затвердеження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.Корецькому Юрію Олеговичу для розміщення та експлуації основних, підсоб (0.02 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність гр.Серветнику Юрію Іларіоновичу (0.02 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки (паю) для ведення особистого селянського господарства гр.Котуха Василя Васильовича та гр.Котуха Миколи Васильовича (0.02 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність гр.Котух Раїсі Анатоліївні (0.02 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність гр.Сльозі Михайлу Васильовичу (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Петрів Галині Михайлівні (0.02 МБ)
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Левчук Оксані Сергіївні (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Левчук Оксані Сергіївні (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Приймачку Юрію Дмитровичу (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Ковалю Миколі Станіславовичу (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Конєвій Тетяні Михайлівні (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Нестерук Вікторії Олександрівні (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Степанюку Антону (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд з метою передачі у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Гриценюку Олександ (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Ковальцю Володимиру Миколайовичу у разі зміни її цільового призначення (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок гр.Давидюк Наталії Ростиславівні у разі зміни їх цільового призначення (0.02 МБ)
  27. Про погодження надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Мельничук Анні Ігорівні (0.02 МБ)
  28. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для іншого сільськогосподарського призначення в оренду строком на 1 (один) рік на землях Великоомелянської сіль (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр.Гавулі Миколі Олексійовичу вільної від забудови на вул.Гагаріна (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Ковальчуку Володимиру Миколайовичу вільної від забудови земельної ділянки на вул.Вишнева в селі Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської област (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр.Гавулі Миколі Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства в селі Мартинівка Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  32. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр. Кресан Наталії Євгеніївні земельної ділянки в селі Мартинівка Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Скороход Тетяні Едуардівні земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів на вул.Центральна, буд.7а в селі Вересневе Рівненського району Рів (0.02 МБ)
  34. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Фещуку Віктору Михайловичу вільної від забудови земельної ділянки на вулиці Вересневе в селі Вересневе Рівненського району Рівненсько області (0.02 МБ)
  35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Савченко Ользі Ростиславівні (0.02 МБ)
  36. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Ромашко Олександру Володимировичу (0.02 МБ)
  38. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність гр.Приймачку Юрію Дмитровичу вільної від забудови земельної ділянки на вул.Чеська в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області (0.02 МБ)
  39. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража гр.Кривчуку Роману Анатолійовичу (0.02 МБ)
  40. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на землях Великоомелянської сільської ради гр.Решовській Анастасії Олексіївні (0.02 МБ)
  41. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації осносвних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в оренду строко (0.02 МБ)
  42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації осносвних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в оренду строко (0.02 МБ)
  43. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Резезі Наталії Ярославівні (0.02 МБ)
  44. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Червінко Андрія Васильовича (0.02 МБ)
  45. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів гр.Скороходу Василю Васильовичу (0.02 МБ)
  46. Про відмову в розгляді заяви гр.Стасюк Олександри Романівни про затвердження проєкту землеустрою земельної ділянки щодо передачі у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту села Грушвиця Перша Рівненськ (0.02 МБ)
  47. Про відмову у виділенні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Войтовичу Івану Володимировичу (0.02 МБ)
  48. Про відмову у виділенні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Войтович Вірі Володимирівні (0.02 МБ)
  49. Про відмову у виділенні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Войтовичу Івану Володимировичу (0.02 МБ)
  50. Про відмову у виділенні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Войтович Світлані Василівні (0.02 МБ)
  51. Про відмову у виділенні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Войтович Вірі Володимирівні (0.02 МБ)
  52. Про відмову у виділенні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Кадуну Дмитру Миколайовичувідмову у виділенні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, го (0.02 МБ)
  53. Про відмову у виділенні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ковальчук Наталії Володимирівні (0.02 МБ)
  54. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Великоомелняської сільської ради гр.Мельничуку Мирославу Володимировичу (0.02 МБ)
  55. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  56. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  57. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  58. Про надання згоди на дострокове розірвання договору оренди нежитлового приміщення (0.02 МБ)
  59. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Великоомелянської сільської ради гр.Дзюбі Олександру Анатолійовичу (0.02 МБ)
  60. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Великоомелянської сільської ради гр.Дзюбі Олександру Анатолійовичу (0.02 МБ)
  61. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  62. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  63. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  64. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  65. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  66. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  67. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  68. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  69. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  70. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  71. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  72. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  73. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  74. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  75. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  76. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр (0.02 МБ)
  77. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ідивідуального садівництва в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області гр.Косік Марії Іванівні (0.02 МБ)
  78. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Звіруку Миколі Миколайовичу (0.02 МБ)
  79. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Звірук Олесі Василівні (0.02 МБ)
  80. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Малиновській Олені Миколаївні (0.02 МБ)
  81. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Малинському Сергію Олександровичу (0.02 МБ)
  82. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва гр.Савчуку Валерію Степановичу (0.02 МБ)
  83. Про Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Фіщук Валентині Олександрівні у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відвед (0.02 МБ)
  84. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  85. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  86. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  87. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  88. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  89. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  90. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  91. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  92. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  93. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  94. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  95. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  96. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  97. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  98. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  99. Про Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відвед (0.02 МБ)
  100. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  101. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  102. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  103. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Дмитру Володимировичу (0.02 МБ)
  104. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  105. ППро відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировичаро відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою (0.02 МБ)
  106. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  107. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  108. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  109. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  110. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  111. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  112. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  113. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  114. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  115. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  116. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  117. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  118. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  119. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  120. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  121. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  122. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  123. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Ромашко Олександра Володимировича (0.02 МБ)
  124. Про відмову у погодженні викупу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Киткайло Юрія Петровича (0.02 МБ)
  125. Про відмову в розгляді заяви про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва гр.Гаврон Любов Михайлівні в селі Грушвиця Перша Рівненського району Рівнен (0.02 МБ)