Інше №- «Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами населених пунктів на території Великоомелянської сільської ради Рівненського району»

  • 265
Скликання: -
Сесія / комісія: восьме скликання
Тип документу: Інше
Дата: 12.10.2021
Номер документу: -
Назва документу: Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами населених пунктів на території Великоомелянської сільської ради Рівненського району
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (3.58 МБ)
  2. Файл 2 (4.12 МБ)
  3. Файл 3 (4.01 МБ)

Із метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, відповідно до статті 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25 травня 2011 року Великоомелянська сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації: «Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами населених пунктів на території Великоомелянської сільської ради Рівненського району»

Мета розроблення: визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; визначення принципів планувально-просторової організації забудови; організації транспортного і пішохідного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів; визначення цільового призначення ділянки та містобудівних умов та обмежень. 

Підстава для розроблення: Розпорядження голови Рівненської райдержадміністрації № 380  від 22 липня 2021  року «Про розроблення детального плану території».

Замовник: Рівненська районна державна адміністрація.

Розробник: ФОП Семенюк Р.В.

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Великоомелянської сільської ради: понеділок – п’ятниця з 9.00 до 18.15 год. та на сайті «Великоомелянської громади»

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – Гайдусь Аліна Анатоліївна.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 30 жовтня 2021 року за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79, адмін. приміщення сільської ради.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 02 листопада 2021 року о 10:00 год. за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79 Рівненського району Рівненської області в адмінприміщенні Великоомелянської сільської ради.