Увага! До 1 квітня 2021 року необхідно подати е-декларацію за 2020 рік

  • 972

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Шановні депутати та посадові особи

Великоомелянської сільської ради !

 

Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» Вам необхідно до 00 годин 00 хвилин 01 квітня 2021 року  (останній день подання декларації   31 березня 2021 року)  подати електронну декларацію осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік до єдиного державного реєстру декларацій.

Декларація заповнюється на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Роз’яснення щодо заповнення електронної декларації Ви можете знайти на офіційному веб-сайті НАЗК – nazk.gov.ua за посиланням

 

 Оновлені роз’яснення щодо заповнення декларації

 

Для подання декларації суб’єкт декларування має використовувати особистий ключ електронного цифрового підпису (надалі - ЕЦП).

Декларант повинен самостійно отримати ЕЦП шляхом звернення до відповідного акредитованого центру сертифікації ключів. Додаткову інформацію можна отримати на сторінці Центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції України, де є також перелік акредитованих центрів сертифікації ключів, які можуть надавати послуги з видачі ЕЦП в розділі «ЕЛЕКТРОННИЙ РЕЄСТР СУБ'ЄКТІВ СФЕРИ ЕЦП», з яких Ви можете обрати той в якому буде найзручніше для Вас отримати ЕЦП.

Пам’ятайте, Ви маєте право подати виправлену декларацію упродовж семи календарних днів, починаючи з наступного дня за днем подачі первинної декларації, але не більше трьох разів.

НАЗК повідомило список депутатів, які не подали декларації до 1 квітня -  інфографіка - regionnews.net.ua