Вітання голови Великоомелянської сільської ради з Великоднем!

  • 93

Шановні жителі Великоомелянської громади! Від щирого серця вітаю вас з Воскресінням Христовим! Великдень - це свято любові і відродження, символ нашого спасіння. Вже другий рік ми зустрічаємо його не так, як зазвичай, а в умовах кровопролитної війни, але я глибоко переконана, що складні випробування, які сьогодні випали на долю всього українського народу, зробили нас сильнішими, мудрішими.

Минулий Великдень ми зустрічали з тривогою, а вже цьогоріч з впевненістю та вірою у нашу ПЕРЕМОГУ.

В найскладніші часи ми непохитно віримо - Господь не залишить нас, відчуваємо Його захист і підтримку. Великдень нагадує про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації і воно вже взяло свій початок.

Низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю Героїв небесного війська, завдяки яким сьогодні ми зустрічаємо Великдень. Вічна шана і слава полеглим ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ. Назавжди у нашій пам'яті і серцях.

Нехай Воскресіння Христове принесе нам ПЕРЕМОГУ, захистить наших сильних воїнів, а також обдаровує міцним здоров'ям кожного українця. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Сільська голова                                                                                                                                Алла Карпюк