БЛАГІ СПРАВИ у ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР

  • 87

Великодня радість у вигляді пасочок та традиційних смаколиків поспішає до наших захисників. Все другий рік поспіль українці святкують Великдень в умовах війни. Передати військовослужбовцям великодніх гостинців – це подарувати їм відчуття родинного свята та домашнього затишку. Духовна підтримка є дуже важливою, оскільки, як сьогодні, так і на свята, захисники боронять та боронитимуть рідну землю від рук російського окупанта.

Хочемо щиро подякувати кожному, хто долучився до великоднього кошика для військовослужбовців, апарату Великоомелянська сільська рада, підприємцю Олександру Чернюку, Великоомелянський ліцей, Грушвицький ліцей, ЗДО "Колобок" с. Велика Омеляна, ЗДО "Росинка" с. Вересневе, ЗДО "Колосок" с. Грушвиця Перша та окрема подяка БО БФ "Руєвит", котрі знайшли можливість доставити Великодню радість захисникам на передові позиції.

Варто зазначити, що це вже не вперше допомога від фонду для нас. Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим, роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Тільки великі нації здатні на велике добро!

Ми сильні! Бо ми українці!