Робочу зустріч провели у Великоомелянській територіальній громаді представники Рівненської філії Рівненського ОЦЗ

  • 100

Чергову робочу зустріч провели у Великоомелянській територіальній громаді представники Рівненської філії Рівненського ОЦЗ.
У заході взяли участь голова громади Алла Карпюк, заступник директора Рівненської філії Олександр Калюх, консультант роботодавця Вікторія Головач та старший майстер Рівненського ЦПТО Віктор Красовський. До зустрічі долучилися роботодавці громади.


Присутніх поінформовано про можливості отримання ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, громадських та інших робіт
тимчасового характеру, програми фінансової підтримки роботодавців, надання мікрогрантів на створення та розвиток бізнесу.
За результатами зустрічі були підписані договори про співпрацю, досягнуто домовленості щодо підбору працівників для навчання, стажування та подальшого працевлаштування до роботодавців, які вже отримали позитивне рішення по мікрогранту, а з такими роботодавцями, як ТОВ "РЕНАМАКС
ЛОГІСТИК"; та ТОВ "АРЕНА ТАЙЄРС"; було досягнуто згоди для подальшої співпраці щодо організації індивідуальної та дуальної форми навчання та надання їх майстерень для навчання майбутніх слухачів за професіями авторемонтної сфери обслуговування.