Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

  • 136

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Великоомелянська сільська рада оприлюднює проект містобудівної документації та за участю зацікавлених осіб планується провести громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні – внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування виробничо-складських приміщень за межами населеного пункту на території Великоомелянської сільської ради».


Детальний план території виконаний з метою:
- внесення змін в раніше розроблений детальний план території в частині визначення
принципів планувально-просторової організації проектної території;

- уточнення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами
та санітарно-гігієнічними нормами; уточнення функціонального призначення території, цільового призначення земельних ділянок;

- уточнення параметрів забудови та містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо проведення інженерної підготовки території та організації транспортного і пішохідного руху;

- охорона та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки; комплексного благоустрою та озеленення.
Підстава для розроблення рішення Великоомелянської сільської ради № 966 від 23 грудня 2022 року «Про внесення змін до містобудівної документації».
Замовник: Великоомелянська сільська рада. Розробник: ФОП Семенюк Р.В.
З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в адмінприміщенні Великоомелянської сільської ради: понеділок - п’ятниця з 8.30 до 17.00 та на офіційному веб- сайті «Великоомелянська громада».
Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Мамчур Наталія Миколаївна.
Подання та прийом пропозицій від громадськості у письмовій формі здійснюється в межах громадського обговорення з 19 травня 2023 року по 17 червня 2023 року за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79.
Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.
Громадські слухання  містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 20 червня 2023 року об 11:00 годині в адмінприміщенні Великоомелянської сільської ради за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79.