Нагадуємо про важливість оцифрування даних!

  • 70

Подбайте про переведення Ваших документів також в цифровий формат! Для документів, які посвідчують особу, можна звернутись до органів міграційної служби або ЦНАП з метою отримання ID картки та впевнитись, що місце проживання зареєстровано в реєстрі територіальної громади.

 Для документів, що підтверджують права власності, можна звернутись до найближчого ЦНАП, державного реєстратора або нотаріуса для внесення даних до Державного реєстру прав.

 Для фіксації технічних характеристик Вашого будинку чи інших закінчених будівництвом об'єктів можна звернутись до найближчого технічного інвентаризатора для внесення даних до Єдиної системи у сфері будівництва. Для збереження даних про трудовий стаж та оцифрування трудової книжки, можна звернутись до територіальних органів Пенсійного фонду. Переконайтеся, що факти про народження, смерть, шлюб, розірвання шлюбу, зміну прізвища, тощо містяться в Державному реєстрі актів цивільного стану, звернувшись до найближчого відділення органів ДРАДСу.

 Якщо у Вас є довідки про особливий пільговий статус, дані про які не містяться в реєстрах, подбайте про їх збереження. Додатково рекомендуємо створити папку на гугл-диску вашого акаунту з усіма документами з надійним паролем.

 Збережіть свою особисту історію!