Насиченим та продуктивним видався початок тижня життя Великоомелянської територіальної громади

  • 47

Так понеділок розпочався із щотижневої апаратної наради, на якій кожен із керівників структурних підрозділів доповів про роботу за минулий тиждень та план роботи на цей.

Зокрема, фінансовий відділ – виконання бюджету та стан доходів; відділ освіти – завершено звіт директорів шкіл, педагогічні працівники розпочали навчальний процес, завершили ремонтні роботи у навчальних закладах громади та підготувалися до осінньо-зимового періоду; відділ соціального захисту населення – прийом громадян, виплата одноразових допомог згідно з рішенням виконавчого комітету.

Сьогодні 12.09.2023 року відбулося чергове засідання 26-тої сесії восьмого демократичного скликання Великоомелянської сільської ради. Зокрема на якому було розглянуто ряд питань, а саме:

про внесення змін до бюджет Великоомелянської територіальної громади на 2023 рік;  земельні питання.

 Відбулася зустріч з представниками Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Рівненській області та Нацполіції по проєкту щодо встановлення технічних засобів приладів контролю та облаштування пішохідного переходу, який з’єднує два житлових масиви біля розважального комплексу «Географія». За результатами зустрічі було винесено пропозицію, щодо з’їздів та виїздів з приватних земельних ділянок вздовж придорожньої смуги.

А також завершили облаштування території під багатофункціональний дитячий майданчик в селі Вересневе.

Не зважаючи на непростий час, продовжуємо плідно працювати на благо громади та робити все можливе, щоб наблизити нашу перемогу!