Благодійний ярмарок "СИЛА В ЄДНОСТІ"

  • 81

В особливий день, 1 жовтня, село Грушвиця Великоомелянської громади об'єднало свої зусилля для важливої та благородної справи – підтримки захисників та захисниць України. У селі відбувся неймовірний благодійний ярмарок під назвою "СИЛА В ЄДНОСТІ", який став справжнім святом солідарності та доброти.

Господині Великоомелянської громади приготували багато смачної їжі, випічку, смаколики, смачний борщ, плов.

Також, в продажі були вироби ручної роботи, виноград з власної садиби, мед та багато іншого. Ярмарок відбувався під супровід чудових вокальних колективів громади.На ярмарку була проведення лотерея та вручені призи від постійного волонтера на підтримку ЗСУ- компанії Equadorcoffee, також мав місце аукціон, на якому були представлені лоти, які обрали своїх нових власників.

Жителі громади не можуть залишатися осторонь, коли українські захисники щодня борються за мир і свободу в нашій державі, ризикують своїм життям, захищають від ворога кожне місто та село, кожну вулицю, кожен будинок. Ми - українці повинні щодня, щогодини, щохвилини допомагати, підтримувати Збройні Сили України. Будь-яка допомога зараз вкрай важлива на передовій.

Під час цього заходу спільнота громади продемонструвала, наскільки велике серце може мати село Грушвиця. Загальна сума, яку вдалося зібрати, вражає - неймовірні 95 260 гривень!

Ця сума стане важливою допомогою нашим захисникам і захисницям, які несуть службу для захисту нашої країни.

Ми вдячні кожному, хто долучився до цього благородного діла: волонтерам, учасникам ярмарку, дарувальникам та всім, хто віддав свою частку добра. Ця підтримка надихає і показує, що сила справжньої єдності, неперевершена.