Стартував проєкт "Я МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ"

  • 58

Хочете побачити майбутнє громади і держави, пильно подивіться на обличчя дітей. Хочете, щоб це майбутнє було щасливим і успішним, формуйте дитячий світогляд вже сьогодні. Саме так і виникла ідея запровадити проєкт "Я  майбутнє України".

Організовувати зустрічі з успішними, впливовими людьми, аби Ви - дорогі наші учні Великоомелянський ліцей та Грушвицький ліцей зробили правильний вибір у житті, тримаючи курс на успіх - розповідає голова Великоомелянська сільська рада Алла Карпюк.

"Дорогу подолає той, хто йде". Таке життєве кредо у генерального директора ТОВ ВТП "Агропереробка" Ольги Рудомської, нашого незмінного партнера та шановної гості, яка сьогодні відкрила проєкт "Я майбутнє України".

Нині - це один із найуспішніших українських виробників смачної і якісної молочної та плодово-ягідної продукції, яке експортує її до Польщі, Італії, Канади, навіть Америки та у листопаді відзначатиме своє 30-річчя.

Формат заходу передбачав невимушену атмосферу спілкування про історію створення підприємства, про перемоги і невдачі, про секрети успіху. А також проте, як улюблена справа стала життям родини Рудомських.

"Бізнес - це завжди не гладко і поки ви не переломаєте свій страх, страх зробити помилку, ризикнути і залишитися без бізнесу, без власних думок - Ви не досягнете успіху. Ніколи не шукайте легких шляхів. За успіхом, зазвичай, передує титанічна праця.

Завжди залишайтеся людьми"- зазначила Ольга Юхимівна.

Щиро дякуємо Вам за участь у проєкті, за надзвичайно щиру, цікаву та відверту розповідь.

А також за смачні смаколики для ліцеїстів громади.

Успіх - це не справа випадку, а результат вибору!

Нехай Ваш вибір буде вірним!