У Великоомелянській громаді відбувся благодійний ярмарок «Все буде Україна»

  • 40

 3 грудня 2023 року, у с.Велика Омеляна відбувся благодійний ярмарок "Все буде Україна", де збирали кошти для підтримки нашого війська.

Працівники Великоомелянської сільської ради, Грушвицького старостинського округу, ліцеїв, закладів дошкільної освіти та будинків культури с.Вересневе, с.Грушвиця Перша, с.Велика Омеляна, мешканці, депутати, члени виконавчого комітету - всі ярмаркували та прагнули бути причетними до доброї справи.

Крім того, у переддень Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера були вручені відзнаки - Почесні грамоти та подяки, тим, хто так багато робить для нашої Перемоги.

Частували усіх присутніх традиційним борщем з пампухами, бограчем, голубцями, млинчиками та різноманітними смаколиками.

Серед запропонованого асортименту були, з любов’ю приготовлені, випічка та солодощі: тістечка, кекси, торти, домашній мед, інші ласощі та смачні напої. На ярмарку можна було придбати сувеніри та прикраси. А ще на святі звучали запальні та патріотичні пісні у виконанні творчих колективів клубних установ Великоомелянської громади тощо.

Спільними зусиллями було зібрано 93 000 грн. Усі кошти підуть на придбання необхідних на фронті речей для воїнів-односельчан.