Дудєй Олег Сергійович

  • 51

Дудєй Олег Сергійович народився 07 вересня 1975 року в м. Рівне. Навчався в ЗОШ №6. Після закінчення школи вступив до Рівненського Університету Водного Господарства і Природокористування на будівельний факультет,який закінчив у зв’язку з призовом долав Української Армії. Служив у аеромобільних військах у розвідувальній роті в м. Хирів Львівської області.

Після служби в армії продовжив навчання на заочній формі за спеціальністю  «Облік і аудит» в тому ж вузі.  Паралельно із навчанням проходив службу на посаді помічника слідчого у відділі податкової міліції м. Рівне. У зв’язку із скороченням був звільнений та влаштувався на посаду оперуповноваженого відділу карного розшуку Рівненського РВ УМВС України.  З органів внутрішніх справ звільнився за власним бажанням і почав працювати ТзОВ фірма «Дівітракс» на посаді економіста.

20 травня 2014 року отримав повістку у військомат і не задумуючись вирушив на Схід.

8 років захищав свою Батьківщину . Спочатку служив розвідником – кулеметником в батальйоні «Горинь»

З 2015 рокув 130 окремому розвідувальному батальйоні оперативного командування «Захід» пройшов шлях від командира відділення до командира роти глибинної розвідки.

З 2019  ніс службу командиром роти безпілотних авіаційних комплексів.

З першого дня повномасштабного вторгнення російських окупантів Олег стояв на захисті своєї Вітчизни.

Він дуже добре знав,для чого, і за що вони воювали. В дома на нього чекали мама,кохана дружина,11-річна донечка,і  8- річний син. Завжди говорив,що все буде добре і обов’язково перемога буде за нами.

3 квітня 2022 року Олег Дудєй загинув. Це сталося у Вишгородському районі Київської області, поблизу села Олізарівка під час виконання бойового завдання. Після звільнення Київщини наші захисники розвідували територію. Олег був попереду. Ворожа міна забрала його життя.

Інші статті

Всі статті