Уляньчук Сергій Віталійович

  • 54

Уляньчук Сергій Віталійович, народився в місті Рівне 24 лютого 1986 року.  Навчався в школі номер 27 м. Рівне.  Продовжив навчання  з 2003-2004 роках в ВПУ  номер 1. За спеціальністю муляр, монтажник з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій. Працював за фахом. 

З 2005 року навчався в НУВГП в ННІ АКОТ на спеціальності  автоматизоване управління  технологічних процесів. 

Любив життя,  родину, енергію, спорт, любив готувати, читати, спілкуватися.  Ніколи не стояв осторонь, завжди підставляв своє плече і допомагав всім. Незабутня посмішка та гумор. Сергій мав  занадто добре серце, був свідомим громадянином, добрим, чуйним, роботящим, справжній українцем.

З початку широкомаштабного вторгнення військ рф, Сергій без вагань вирушив до військомату  та став на захист Батьківщини. Але оскільки він не служив, бо мав проблеми зі здоров'ям, записався  добровольцем в тероборону Великоомелянської сільської ради.  А потім, прийшов його час, він став кулеметником, старшим стрільцем 2 роти, 13 десантно штурмового батальйону 95 бригади.

Був відповідальним, мужнім воїном, лідером, за яким йшли інші, Сергій  чітко виконував поставлені задачі. 

Разом з побратимами мужньо і свідомо боронив нашу землю від окупанів.

10 липня 2023 року під час бойового завдання загинув на позиціях  поблизу м.Кремінна Северодонецького району Луганської області за свою неньку Україну. Був нагороджений відзнакою "Хрест пошани" .    

Інші статті

Всі статті