П О В І Д О М Л Е Н Н Я про початок процедури розгляду та  врахування пропозицій  громадськості у проекті містобудівної документації

  • 38

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про початок процедури розгляду та  врахування пропозицій  громадськості у проекті містобудівної документації

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (зі змінами внесеними згідно з Постановою КМ N 1196 від 21.10.2022) з метою врахування громадських інтересів Великоомелянська сільська рада проводить громадське обговорення та оприлюднює проект містобудівної документації - «Детальний план території садового масиву "Веселковий" за межами населеного пункту на території Великоомелянської сільської ради».

Детальний план території виконаний з метою:

- визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами;

- визначення функціонального призначення та параметрів забудови;

- визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо проведення інженерної підготовки території та організації транспортного і пішохідного руху;

- охорона та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки; комплексного благоустрою та озеленення.

Замовник: Великоомелянська сільська рада (як правонаступник повноважень у сфері містобудівної діяльності у зв`язку із зміною адміністративно-територіального устрою України) / Рівненська райдержадміністрація (Підстава розроблення - розпорядження голови Рівненської райдержадміністрації від 16 квітня 2019  року № 162  «Про розроблення детального плану території»).

Розробник: ПП “Землебудпроект”. (Підстава розроблення - договір №ЗМБП-21-03/23/1 від 02.04.2021 року).

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в адмінприміщенні Великоомелянської сільської ради: понеділок - п’ятниця з 8.30 до 17.00 та на офіційному веб-сайті «Великоомелянська громада».

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Мамчур Наталія Миколаївна.                                 

Подання та прийом пропозицій від громадськості у письмовій формі здійснюється в межах громадського обговорення з 23 січня 2024 року по 21 лютого 2024 року за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Усі зауваження і пропозиції до проекту Детального плану території, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання  містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 22 лютого 2024 року о 10.00 год. в адмінприміщенні Великоомелянської сільської ради за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79.