П О В І Д О М Л Е Н Н Я про початок процедури розгляду та  врахування пропозицій  громадськості у проекті містобудівної документації

  • 55

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про початок процедури розгляду та  врахування пропозицій  громадськості у проекті містобудівної документації

 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (зі змінами внесеними згідно з Постановою КМ N 1196 від 21.10.2022) з метою врахування громадських інтересів Великоомелянська сільська рада проводить громадські обговорення та оприлюднює проект внесення змін до містобудівної документації - «Детальний план автостоянки для зберігання та обслуговування автомобілів на території Великоомелянської сільської ради» в редакції: «Детальний план території для розташування об’єктів обслуговування автотранспорту, виробничо-складських будівель та споруд, за межами населених пунктів, на території Великоомелянської сільської ради Рівненського району, Рівненської області» (зміна №1)».

Зміни до детального плану території виконані з метою:

внесення змін в раніше розроблений детальний план території в частині визначення принципів планувально-просторової організації проектної території;

уточнення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами;

уточнення функціонального призначення території, цільового призначення земельних ділянок;

уточнення параметрів забудови та містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки;

визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо проведення інженерної підготовки території та організації транспортного і пішохідного руху;

охорона та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки; комплексного благоустрою та озеленення.

 Оптимальне розміщення та функціонування підприємств IV-V класів шкідливості.

Замовник: Великоомелянська сільська рада. (Підстава розроблення - рішення Великоомелянської сільської ради № 1266  від 22 грудня 2023  року).

Розробник: ПП “Землебудпроект”. (Підстава розроблення - договір №ЗМБП-24-04 від 05.01.2024 року).

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в адмінприміщенні Великоомелянської сільської ради: понеділок - п’ятниця з 8.30 до 17.00 та на офіційному веб-сайті «Великоомелянська громада».

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Мамчур Наталія Миколаївна.                                 

Подання та прийом пропозицій від громадськості у письмовій формі здійснюється в межах громадського обговорення з 23 січня 2024 року по 21 лютого 2024 року за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Усі зауваження і пропозиції до проекту Детального плану території, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 22 лютого 2024 року о 11.00 год. в адмінприміщенні Великоомелянської сільської ради за адресою: с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, буд. 79.