Оновлена форма декларації про доходи

Оновлена форма декларації про доходи

  • Переглядів: 37

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує платникам податків, що Мінфін наказом від 28.08.2023 №467 (зареєстрований у Міністерстві юстиції 18.10.2023 за №1817/40873) вніс зміни до: форми податкової декларації про майновий стан і доходи, Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.

ГЕПАТИТ А:  ЯК ПЕРЕДАЄТЬСЯ, СИМПТОМИ ТА  ПРОФІЛАКТИКА

ГЕПАТИТ А: ЯК ПЕРЕДАЄТЬСЯ, СИМПТОМИ ТА ПРОФІЛАКТИКА

  • Переглядів: 27

Гепатит А — це спричинене вірусом гепатиту А захворювання, що вражає печінку. Вберегтися від захворювання допоможуть прості щоденні правила:   чітко дотримуватися правил особистої гігієни - мити руки з милом і теплою водою щонайменше протягом 20 секунд перед приготуванням їжі та після відвідування вбиральні: • використовувати для пиття та миття посуду лише перекип`ячену воду (воду кип’ятити не менше 10 хв., дати відстоятися); • не використовувати для пиття, приготування їжі та миття посуду воду з незнайомих джерел водопостачання;

До уваги громадян – власників земельних часток (паїв)

До уваги громадян – власників земельних часток (паїв)

  • Переглядів: 38

Статтею 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» визначено, що в разі, якщо до 1 січня 2025 року власник невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформив право власності на земельну ділянку, він вважається таким, що відмовився від одержання земельної ділянки. Враховуючи зазначене, власникам земельних часток (паїв) або їх спадкоємцям, які не оформили своє право на такі земельні ділянки, необхідно розробити відповідну технічну документацію із землеустрою, внести відомості про належні їм земельні ділянки (земельні частки (паї)) до Державного земельного кадастру та провести державну реєстрацію речових прав на такі земельні ділянки до 1 січня 2025 року

Український ветеранський фонд розпочав новий конкурс

Український ветеранський фонд розпочав новий конкурс

  • Переглядів: 33

Український ветеранський фонд розпочав новий конкурс спільно з Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання». Громадські інституції, які працюють на підтримку ветеранів та членів їх сімей, зможуть отримати від 800 тис. грн до 2,5 млн грн фінансової підтримки у межах нового конкурсу "Варто: Єднання". Старт прийому заявок – 1 листопада 2023 року Останній день прийому заявок – 16 листопада 2023 року (до 23:59 за київським часом). Сума фінансування проєктів: Мінімальна запитувана сума на проєкт – 800 000 грн Максимальна запитувана сума на проєкт – 2 500 000 грн.

Програма USAID АГРО надасть мінеральні добрива для 7000 українських агровиробників на весняну посівну 2024

Програма USAID АГРО надасть мінеральні добрива для 7000 українських агровиробників на весняну посівну 2024

  • Переглядів: 45

Повідомляємо, що Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть 7 тисячам українських агровиробників мінеральні добрива для весняної посівної - 2024. Через Програму USAID АГРО українським агровиробникам передадуть загалом 14 тисяч тонн добрив. Кожен учасник зможе отримати до 2 тонн мінерального добрива (карбамід) на господарство. За підтримки Міністерства з аграрної політики та продовольства України, реєстрація на отримання допомоги пройде в Державному аграрному реєстрі (ДАР) у розділі “Доступні програми” - USAID АГРО карбамід під ярі зернові та олійні в сезоні 2024 р.

Опитування молоді Рівненщини - 2023

Опитування молоді Рівненщини - 2023

  • Переглядів: 56

З 1 до 30 листопада 2023 року Управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації проводить анонімне опитування щодо нагальних проблем та потреб молоді Рівненщини! Якщо вам від 14 до 35 років, запрошуємо пройти дане опитування за посиланням:

До уваги сільгоспвиробників!

До уваги сільгоспвиробників!

  • Переглядів: 87

Повідомляємо, що департамент агропромислового розвитку Рівненської облдержадміністрації до 01 грудня 2023 року здійснює прийом документів на отримання часткового відшкодування вартості закуплених племінних тварин, передбачених Комплексною програмою розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2023-2025 роки, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 15.12.2022 № 461.

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПЕРЕНЕСЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПЕРЕНЕСЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

  • Переглядів: 44

Великоомелянська сільська рада повідомляє  про перенесення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні – внесення змін до містобудівної документації « Детальний план території для розміщення виробництва будівельної промисловості за межами населених пунктів Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області», з 30 жовтня 2023 року.