До уваги сільгоспвиробників!

До уваги сільгоспвиробників!

  • Переглядів: 89

Повідомляємо, що департамент агропромислового розвитку Рівненської облдержадміністрації до 01 грудня 2023 року здійснює прийом документів на отримання часткового відшкодування вартості закуплених племінних тварин, передбачених Комплексною програмою розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2023-2025 роки, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 15.12.2022 № 461.

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПЕРЕНЕСЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПЕРЕНЕСЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

  • Переглядів: 44

Великоомелянська сільська рада повідомляє  про перенесення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні – внесення змін до містобудівної документації « Детальний план території для розміщення виробництва будівельної промисловості за межами населених пунктів Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області», з 30 жовтня 2023 року.

Оголошення про проведення громадських слухань

Оголошення про проведення громадських слухань

  • Переглядів: 68

Великоомелянська сільська рада повідомляє  про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні – внесення змін до містобудівної документації « Детальний план території для розміщення виробництва будівельної промисловості за межами населених пунктів Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області».

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПЕРЕНЕСЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПЕРЕНЕСЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

  • Переглядів: 40

Великоомелянська сільська рада повідомляє  про перенесення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні – внесення змін до містобудівної документації « Детальний план території для розміщення виробництва будівельної промисловості за межами населених пунктів Великоомелянської сільської ради Рівненського району Рівненської області», з 16 жовтня 2023 року на нову дату, яку повідомимо заздалегідь.

Екосистема «MRIYA»

Екосистема «MRIYA»

  • Переглядів: 37

Екосистема «MRIYA» https://mriya.social створена для підтримки наших військових, простих громадян, а також протидіяти кремлівським медіа- пропагандистам, шахраям та поширювати правдиву інформацію в Інтернет мережі. Кожен українець - ВОЇН на своєму фронті. Наш фронт - інформаційний. Бот «StopRussia | MRIYA» - @stopdrugsbot

У разі несплати підприємцем єдиного внеску – страховий стаж нараховуватися не буде

У разі несплати підприємцем єдиного внеску – страховий стаж нараховуватися не буде

  • Переглядів: 41

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує платникам податків, що 24 лютого 2022 року, відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», в Україні введено режим воєнного стану. 15 березня 2022 року Верховна Рада України прийняла Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» № 2120-IX відповідно до якого з 01 березня 2022 року до припинення воєнного стану, а також протягом дванадцяти місяців після такого припинення фізичні особи – підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, члени фермерського господарства, мають право не сплачувати єдиний внесок за себе.

Обов’язок застосування РРО/ПРРО та ведення  товарних запасів у ФОП

Обов’язок застосування РРО/ПРРО та ведення товарних запасів у ФОП

  • Переглядів: 37

Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що фізичні особи- підприємці, у тому числі платники єдиного податку ІІ-ІV групи, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО у випадку здійснення «розрахункових операцій» у розумінні Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 №265/95-ВР.

ФОП, який здійснює роздрібний продаж товарів в магазині, що розташований на території ринку, не може бути платником  єдиного податку першої групи

ФОП, який здійснює роздрібний продаж товарів в магазині, що розташований на території ринку, не може бути платником єдиного податку першої групи

  • Переглядів: 43

Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що відповідно до п.п. 1 п. 291.4 ст. 291 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI до першої групи платників єдиного податку відносяться фізичні особи – підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року.

Закон України №3219-ІХ про стягнення (погашення)  заборгованості

Закон України №3219-ІХ про стягнення (погашення) заборгованості

  • Переглядів: 45

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що  Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ  було внесено зміни до  Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану. Зокрема, тимчасово з 01.08.2023 не застосовуються заходи зі стягнення (погашення) податкового боргу, що виник до 24.02.2022, і обліковується за платниками податків, податковою адресою/місцем проживання яких є тимчасово окуповані російською федерацією території України або території, на яких ведуться активні бойові дії, або території можливих бойових дій. 

Про отримання ФОП – платниками єдиного податку довідки про доходи

Про отримання ФОП – платниками єдиного податку довідки про доходи

  • Переглядів: 65

Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що відповідно до п. 294.1 ст. 294 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податковим (звітним) періодом для платників єдиного податку, зокрема, першої та другої груп є календарний рік.